Exposanten & Sponsoren

Dit is het enige vakevenement voor zelfopslag met bezoekers uit heel Europa en de rest van de wereld. Vorig jaar was er vertegenwoordiging vanuit een unieke aanwezigheid en merkmogelijkheid binnen de groeiende self-storagesector in Europa.

Dit is het enige vakevenement voor self-storage met bezoekers uit heel Europa en de rest van de wereld. Vorig jaar waren er vertegenwoordigers uit 31 Europese landen, Australazië, Zuid-Afrika, de VS en Zuid-Amerika. Het is een unieke aanwezigheid en merkkans binnen de groeiende self-storagesector in Europa.

De beurs is een belangrijk onderdeel van het evenement. Het wordt gehouden direct buiten de ingang van de plenaire zaal, dus alle afgevaardigden zullen er doorheen gaan. Het is een belangrijke reden dat veel afgevaardigden het evenement bijwonen. Alle catering gedurende de dag vindt plaats op de beurs, wat de interactie met de afgevaardigden verder stimuleert, samen met een sessie met drankjes en hapjes op de eerste avond.

Het evenement heeft een enorme focus op netwerken, wat ideaal is voor leveranciers. Van het netwerkdiner tot de borrelsessies worden afgevaardigden aangemoedigd om nieuwe mensen en leveranciers te ontmoeten. Dit jaar introduceren we ook één-op-één-bijeenkomsten met leveranciers voor meer bekendheid en met kwaliteitsleads voor uw bedrijf. Dit evenement is zo ontworpen dat sponsors en exposanten profiteren van de maximale exposure die wordt aangeboden.

Grijp deze kans om nieuwe klanten te creëren, nieuwe producten of diensten te lanceren, uw bestaande klanten te ontmoeten en meer te weten te komen over de problemen waarmee de branche wordt geconfronteerd en hoe operators deze zullen benaderen en ermee omgaan.

Neem contact op met de SSA UK op +44 (0)1270 623150, e-mail [email protected] , of download en bekijk de Sponsorship & Trade Show-brochure als je nog niet hebt geboekt en deel wilt uitmaken van de ongelooflijke lijst van industriële leveranciers op het evenement van dit jaar.