De FEDESSA Conference and Trade Show 2023 wordt gehouden in het Postillion Rotterdam - meer informatie over de locatie zelf vindt u hier.

Rotterdam is de op een na grootste stad en gemeente van Nederland en staat bekend om zijn universiteit, ligging aan de rivier, levendig cultureel leven, maritiem erfgoed en moderne architectuur. De bijna volledige vernietiging van het stadscentrum tijdens de Tweede Wereldoorlog Rotterdam Blitz heeft geresulteerd in een gevarieerd architectonisch landschap, inclusief wolkenkrabbers ontworpen door architecten als Rem Koolhaas, Piet Blom en Ben van Berkel.

Hoe kom je in Rotterdam

Het hotel is dan slechts een korte wandeling of tramrit verwijderd van het centraal station van Rotterdam

Per vliegtuig 

Rotterdam Centraal Station ligt op slechts 30 minuten van Amsterdam Schiphol Airport , met treinen die elke 15 minuten rijden. 

Er zijn ook enkele directe vluchten naar Rotterdam Airport vanuit veel Europese landen. Vanaf Rotterdam Airport kun je een bus nemen, deze doet er ongeveer 20 minuten over, rijdt ongeveer elke 15 minuten en brengt je ook naar Rotterdam Centraal Station.

Met de trein

Station Rotterdam Centraal wordt bediend door de Eurostar vanuit Londen, Parijs, Brussel en andere haltes.

Parkeren

Er zijn 3 parkeergarages in de buurt van het hotel:

WTC P1
WTC P2
WTC Beursplein

We raden aan om een ​​parkeerplaats te reserveren via deze website: https://parkereninwtcrotterdam.nl/en/ aangezien de vraag groot zal zijn.