Tickets & prijzen 

Hieronder vindt u een tabel met prijzen voor de FEDESSA Conference & Trade Show 2023. Let op: dit jaar wordt de betaling voor tickets vermeld en wordt deze in euro's afgeschreven, NIET in Britse ponden zoals in voorgaande jaren. 

Ledentarieven zijn van toepassing op alle FEDESSA-leden (groene en blauwe prijzen) - inclusief lokale verenigingen in Europa en het VK. Australaziatische, Aziatische, Japanse en Amerikaanse Association-leden krijgen ook kortingstarieven. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor van SSA UK.

We bieden een korting voor vroege boekingen met onze vroegboekkorting (groene prijzen). Boek vóór 31 juli (tot middernacht BST op 31 juli) om van deze korting te profiteren. Alle boekingen die op of na 1 augustus worden ontvangen, worden in rekening gebracht tegen het Standaardtarief (blauwe prijzen). 

Houd er rekening mee dat alle prijzen inclusief 21% Nederlandse btw zijn, die van toepassing is aangezien het evenement in Nederland wordt gehouden. Verleggingsregeling is niet van toepassing, tenzij u in Nederland voor de btw bent geregistreerd.

pricing table 2023 fedessa conference

Om uw tickets te boeken, klikt u op de knop Nu registreren bovenaan de pagina of op de knop Nu boeken hieronder. 


Leveranciers

Leveranciers die de conferentie willen bijwonen, moeten een pakket sponsoren of op de beurs exposeren.

Als alternatief kunnen leveranciers aanwezig zijn, maar tegen een toeslag van € 2.000 inc. 21% Nederlandse btw per persoon voor een volledig arrangement naar het evenement. Deze prijs is inclusief toegang tot alle sessies, Trade Show en beide avonddiners.

Annulerings- en restitutiebeleid
Bij annulering door operators die vóór 22 september 2023 schriftelijk zijn geïnformeerd, wordt 75% van de ticketprijs terugbetaald. Geen restitutie op of na 23 september 2023. Tickets zijn echter overdraagbaar.

Annuleringen van sponsorpakketten en/of deelname aan beurzen door leveranciersleden zijn onderhevig aan:
Annulering vóór 31 juli 2023 - 50% restitutie
Annuleringen vanaf 1 augustus 2023 - geen restitutie

all sponsors.jpg