Belgian Self Storage Association: Jouw Partner in de Self-Storage Sector

Welkom bij de Belgian Self Storage Association (BSSA)! Onze non-profitvereniging is opgericht in 2004 door toonaangevende bedrijven in de self-storage sector. Met een vernieuwde energie en een sterke visie willen we de activiteiten van de vereniging naar een hoger niveau tillen, gezien de groeiende ontwikkelingen op de Belgische markt voor self-storage.

Onze Doelen: Samen Sterker

Bij BSSA is het ons doel om de self-storage/mini-opslag bedrijven in België samen te brengen en gezamenlijke belangen te behartigen. Daarnaast willen we de eigen identiteit van de self-storage sector uitdragen en versterken. Door middel van advies, overleg en ondersteuning zorgen we ervoor dat onze leden zich kunnen onderscheiden en succesvol kunnen opereren binnen de industrie.

Actieve Activiteiten: Advies, Professionalisering en Samenwerking

BSSA voert verschillende activiteiten uit om onze doelen te bereiken. We geven advies aan en voeren overleg met externe instanties om de belangen van de self-storage sector te behartigen. Daarnaast streven we naar het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen binnen de sector en zetten we in op de professionalisering van medewerkers. Door het organiseren van algemene vergaderingen, themadagen en contactbijeenkomsten, bieden we onze leden waardevolle netwerkmogelijkheden en de kans om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Lidmaatschap en Voordelen: Sluit je aan bij BSSA

Elk self-storage bedrijf in België kan lid worden van BSSA, mits wordt voldaan aan de gestelde lidmaatschapseisen. Onze leden dragen bij aan de ontwikkeling van de self-storage sector en hebben toegang tot een breed scala aan voordelen, waaronder:

  • Belangenbehartiging in België en internationaal via de Federation of European Self Storage Associations (FEDESSA) in Brussel.
  • Gebruik van het BSSA-logo voor je eigen marketingactiviteiten, waarmee je je betrouwbaarheid en betrokkenheid bij de vereniging kunt tonen.
  • Automatisch en gratis lidmaatschap van FEDESSA, waardoor je kunt profiteren van internationale netwerkmogelijkheden en expertise.
  • Abonnement op het informatieve blad "Unlocked", dat je op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen in de self-storage wereld.
  • Toegang tot informatiebulletins over actuele zaken die relevant zijn voor de sector.
  • Gereduceerde prijzen voor exposities en beurzen, waardoor je je bedrijf kunt promoten en nieuwe zakelijke kansen kunt ontdekken.
Word NU Lid van BSSA en Versterk je Positie in de Self-Storage Industrie

Ben je actief in de self-storage sector en wil je profiteren van de voordelen van een lidmaatschap bij BSSA? Sluit je dan vandaag nog aan en laat ons je ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het lidmaatschap en ontdek hoe BSSA jouw partner kan zijn in de groeiende self-storage industrie.