Onze bestuursleden

Het BSSA-bestuur wordt gevormd door een team van 4 personen, allen actief in de self-storage sector.

Eddy Verkeyn

Eddy Verkeyn

Voorzitter

Als voorzitter van de Belgische Self-Storage Federatie heeft Eddy zijn jarenlange expertise bij Flexoo, gevestigd in Oostende, effectief kunnen inzetten. Met 12 jaar ervaring is hij een bron van kennis en een waardevolle spil in de sector. Zijn inzet en toewijding dragen bij aan het succes van de Belgische self-storage gemeenschap. Voor zijn self-storage avontuur was hij actief in de schoonmaak & verhuissector.
Lennert De Bruyn

Lennert De Bruyn

Ondervoorzitter

Lennert is ondervoorzitter van de Belgische Self-Storage Federatie. Zijn eerste stap in de professionele wereld was direct gerelateerd aan self-storage, waarbij hij met Storo momenteel acitef is met twee vestigingen in Brecht en Mechelen. 

Pieter Van Peteghem

Penningmeester

Als penningmeester van de Belgische Self-Storage Federatie brengt Pieter een schat aan ervaring met zich mee. Als district manager bij Shurgard, waar hij al 10 jaar actief is, heeft hij diepgaande kennis van de industrie. Met zijn financiële expertise en betrokkenheid zorgt Pieter voor een solide financieel beheer binnen de federatie, waardoor de groei en ontwikkeling van de self-storage sector in België worden ondersteund.

Thibaut Schollaert

Thibaut Schollaert

Secretaris

Als secretaris van de Belgische Self-Storage Federatie speelt Thibaut Schollaert een cruciale rol in het stroomlijnen van communicatie en organisatie. Met zijn sterke band met het Gentse, waar hij actief is, heeft hij een uniek perspectief op de sector. Voortgekomen uit een verhuisfirma die al sinds 1883 bestaat, brengt Thibaut een rijke geschiedenis en ervaring met zich mee.